Din Veiledning For Alle Ting Smykker

Noen mennesker bærer smykker for en mote uttalelse, mens andre bærer den for sentimental verdi, men alle som eier smykker, verdsetter det på sin egen måte. Sørg for at du alltid tar vare på smykkene dine. Bruk tipsene i artikkelen nedenfor for å fylle deg i hvordan du kjøper, selger, rengjør og beskytter smykker.

Hold smykker i et rom som er tørt og ikke har noen luftstrøm. En boks designet spesielt for smykker gir den beste beskyttelsen, men en klut bag kan også fungere. Visse metaller begynner å flekket når de utsettes for fuktighet. Edle metaller, gjennom litt arbeid og polish, kan gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. Ikke-edle metaller er belagt, noe som betyr at polering vil tillate kobber metall å komme gjennom.

Sørg for å holde regelmessige faner på tilstanden til smykkene dine. Du må hele tiden vurdere tilstanden til brikkene dine til å fange eventuelle problemer eller skade tidlig. Det er best å fange dem tidlig fordi dette er når du skal få dem fast for å unngå store eller irreversible skader, eller til og med å miste elementet.

Et flott sted å kjøpe nesten alle typer smykker i verden er Ebay. Ebay er en utrolig stor markedsplass som fungerer som en inngangsport til verden. Du kan kjøpe rimelig vintage, mote og fine smykker. Ebay kan hjelpe deg med å få de beste tilbudene og til og med kjøpe smykker som for lengst har blitt ansett som sjeldne eller ikke lenger produsert.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Møtende verftet-salg er en fin måte å bygge opp en samling av smykker. Mange mennesker selger gamle kostyme smykker for praktisk talt pennies. Dette er en perfekt mulighet til å hamstre på ødelagte brikker som kan repareres eller gjøres om til nye smykker senere. Mange nye vakre stykker av smykker kan bli født av gamle ødelagte brikker. Bruk Yard-Sales til å bygge opp samlingen din.

Det blir mer og mer populært å kjøpe dyre smykker på nettet. Før du gjør det, må du imidlertid huske å sjekke ut virksomheten du skal kjøpe med på Better Business Bureau. Når du kjøper en stor billett, for eksempel et dyrt smykke, må du vite at selskapet du kjøper fra er anerkjent. Du vil sørge for at de vil sende deg et kvalitetsprodukt og sikkerhetskopiere det med kundeservice også.

Smykker kan være uvurderlig for deg av en rekke forskjellige grunner, hvorav ingen kan ha noe å gjøre med den faktiske pengeverdien. Det er viktig at du vet hvordan du skal håndtere smykker. Vær oppmerksom på hva du har lært ovenfor og arbeide for å bruke disse smykker-spesifikke tips.

Post navigation