Få Kunnskapen Din Om Smykkeverdenen Til å Telle

Shopping for den perfekte forlovelsesringen kan være skremmende for noen menn. Mens noen kvinner er klare på deres ønsker, noen menn er igjen shopping blind. Det er mye press for å plukke en ring som hun vil elske, fordi hun vil ha på seg dette spesielle smykket resten av livet. Denne artikkelen vil gi deg noen tips for å føle deg litt mindre skremt mens du handler for den perfekte forlovelsesringen.

Prøv å unngå å rengjøre den med sterke kjemikalier som ammoniakk eller terpentin. Naturlige syrer vil ikke svekke emaljen på kobber smykker måten sterke kjemikalier kan.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Hvis du prøver å kjøpe en diamant på et budsjett, se etter en som har små inneslutninger og er en mindre enn perfekt farge på hvitt. Ofte kan du ikke engang se inneslutninger og «av» farge med det blotte øye, men det kan spare deg hundrevis eller tusenvis på prisen på steinen.

Det beste du kan gjøre for å ta vare på smykker er å sørge for at det er riktig forsikret, spesielt hvis det er svært verdifullt. Dette vil beskytte smykker fra tyveri, skade, og å være tapt. Det er mange måter du kan forsikre din smykker, og det er definitivt verdt å se nærmere på siden ingen ønsker å bli stående etter å ha lidd en uheldig hendelse.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

Hvis kjolen din kommer til å være relativt vanlig, velg farger for smykker fra blomstene i buketten din! Det er helt fantastisk når pops av farge fra ørene, nakken, håndleddet og blomstene, alle skinner gjennom. Du kan til og med legge til en dash av gnisten til buketten din med krystall utsmykninger.

Pass på at du har en sølv polering klut på hånden for sølv smykker. Alle sølv tarnishes, så en polering klut vil hjelpe deg raskt og enkelt, har sølv smykker ser ut som nye uten å måtte håndtere stinkende, rotete sølv polish. Du kan kjøpe en polering klut for ca $ 5.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, shopping for den perfekte forlovelsesring kan være skremmende for noen menn. Det er så mye press for å velge en perfekt ring, og med så mange forskjellige biter av smykker der ute, kan det være vanskelig å vite hvilken du skal velge. Bruk tipsene fra denne artikkelen for å lette stresset med shopping, og guide deg mot å kjøpe den perfekte forlovelsesringen som hun vil være sikker på å elske.

Post navigation