Trenger Du Hjelp Med Smykker?

Det riktige smykket kan være en dyrebar ting som er verdsatt for alltid. Det er ikke så mye prisen på smykkene, men heller følelsen i å gi det som gjør det til et verdifullt smykke. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å plukke ut et perfekt smykke som vil bli verdsatt for alltid.

Når du ønsker å investere i smykker som inneholder safirer, opaler eller rubiner sørge for at du forstår hva lab opprettet betyr. Lab opprettet edelstener dyrkes i et laboratorium ved hjelp av vitenskapelige midler. Smykker som du ser merket som lab opprettet som safir har aldri sett Naturen. Hvis du er ute etter naturlige edelstener, kan du betale en høyere pris og bruke betydelig tid på jakt etter en leverandør utenfor ditt lokale kjøpesenter.

Prøv å lage dine egne smykker stykker. Det tar bare noen verktøy og noen materialer for å komme i gang. Mer spesifikt er det mange typer materialer du kan bruke. Du kan bruke wire, streng, perler, garn, tråd, glass, stein, metall, etc. Den eneste begrensningen er hendene og fantasien din, så ha det gøy med det.

Når du går smykker shopping, sørg for at det er med folk du kjenner og stoler på som kan hjelpe deg med å finne hva det er du trenger. Det bør ideelt sett være minst to personer for å hjelpe deg med din shoppingopplevelse. Den første bør være en erfaren og pålitelig gullsmed. Den andre bør være en kjær eller god venn.

Når du rengjør sølv, er det best å investere i en gullsmed ‘ s Rouge klut. Den har en polering sammensatt på den røde siden som er trygt å bruke med alle edelstener, og den gule siden er ment for å gi en polish som vil gnisten. Dette vil holde smykker ser nydelig i lang tid framover!

Når du kjøper smykker, kan det være lurt å vurdere semi-edle steiner. Semi-edle steiner kan bli funnet i et bredt utvalg av farger, kutt, og pris-områder. Ikke bare vil du kunne få mer for mindre, men siden mange velger edelstener, din semi-dyrebare gemstone smykker kan virke stadig sjeldnere enn diamanter!

Når du gjør smykker og du vil slå en perle i en koblet stykke, ta et øye PIN og tråd det gjennom perlen hull. La perle skyve til bunnen av øyet PIN. Rett over perlen, bruke tang til å bøye øyet PIN ca 45 grader. Ved hjelp av wire cutters, trim dette til omtrent en halv tomme i lengde. Ved hjelp av liten rund tang, ta tak i spissen av ledningen og begynne looping den rundt tang spissen. Ikke gi opp hvis øyet PIN loop er ikke direkte runde-praksis gjør mester!

Det er så sant, som nevnt tidligere, at verdien av smykker er i følelsen bak det og ikke prislappen. Å finne det perfekte smykket handler om å uttrykke følelser, ikke å plukke ut den største. Ved å bruke informasjonen i denne artikkelen, er du sikker på å finne akkurat de riktige smykkene som uttrykker hvordan du føler deg.